GASTRONOMISCH DINER:
Begint:
- Klassieke creoolse pasteitjes gevuld met kalfsvlees en groene olijven.
- Parma prosciutto bloemen, mozzarella parels, gekonfijte kerstomaatjes en boeket van tuinbladeren met tomatenjam en citrusvinaigrette.
- Geglaceerde ui, sjalot en prei roomsoep met plattelandsbroodcroutons en verse peterselieregen.
Hoofdgerecht:
- Bife de chorizo (typisch Argentijnse vleessnede) gegrild ras vergezeld van blok gerookte aardappel, spek en verdeo, met klassieke caponatta
- Kippenbout en -dij zonder bot gegrild, vergezeld van aardappelpuree met spinazie en zachte citroensaus.
- Gegrilde flank steak varkensvlees, gemarineerd, gegrild, vergezeld van rustiek geroosterde zoete aardappelen en verse tijmpesto
- Penne Rigate met pomodoro saus, met olijvenregen en verse basilicum.
Nagerechten:
- Crème caramel huisgemaakte custard, kazen en confitures trilogie, crème-caramel ijs op sinaasappel en cacao krokant koekje.
- Zoete melkmousse met chocolade brownie basis en noten en chocolade fan.
Drankjes:
- Familia de Bianchy Malbec.
- Familia de Bianchy Chardonnay.
- Wateren.
- Frisdrank.
- Bier.
- Koffie.
- Thee.
TANGO & FOKLORE SHOW:
Het gouden decennium schittert opnieuw. Tango Porteño recreëert de gouden eeuw van de jaren veertig, die ontegenzeggelijk bekend staat als de heerschappij van de tango, de grote Argentijnse passie. Hier reis je door de tijd in de gloriedagen van Buenos Aires toen tango in elke hoek van de stad werd genoten en geademd.
Tango Porteño is een prachtige ruimte waar alle sterren van de Gouden Eeuw van de Tango samenkomen. Tijdens het magische decennium de grote orkesten van Canaro, Fresedo, Piazzolla, De Caro, Gobbi, Biagi, De Angelis, Di Sarli, D'Arienzo, Lomuto, D'Agostino, en natuurlijk de onvergetelijke Troilo en Pugliese.
PRIVÉ TRANSFER:
Je kunt kiezen voor een privé-auto tot 4 personen (minimaal 2 personen).