Ervaar de Koreaanse kook- en straatvoedselcultuur in Seoel en neem deel aan een educatieve sessie voor jou of je groep. Een deskundige Koreaanse kok helpt je bij het leren van de cultuur, de ingrediënten, en hoe je authentieke Koreaanse gerechten bereidt en maakt.
Begin de tour met een bezoek aan een lokale markt om verse ingrediënten voor de les te kopen en proef wat lokaal straatvoedsel op de populaire, maar minder toeristische markt in Seoul. Absorbeer de levendige sfeer van de markt en ga met je gids op zoek naar de ingrediënten die nodig zijn voor de kookles.
Ga na de markttour naar de locatie van je kookles en leer een paar Koreaanse zinnen onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje. Dan is het tijd om een verscheidenheid aan traditionele Koreaanse gerechten te maken. Je ervaren chef-gids laat je zien hoe je 4 gerechten maakt, waaronder Bibimbap (gemengde rijst met vlees en groenten), Dakgalbi (roergebakken kip), Haemul-Pajeon (pannenkoek van zeevruchten en groene ui), en Doenjang-Jjigae (gefermenteerde sojapasta).
Ga daarna aan tafel en geniet van de heerlijke smaken van je creaties. Geniet van de unieke kunst van het Koreaanse eten met een Hanjeongsik, een traditionele Koreaanse gangenmaaltijd met meer dan 10 bijgerechten die door je plaatselijke gastheer worden verzorgd, samen met seizoensfruit en rijstwijn.