GASTRONOMISCH DINER:
Starters
- BUENOS AIRES HORA CERO: Vleesempanada in Argentijnse stijl - messensnede, gekookte ham en mozzarella kaasempanada.
- REVIRADA/ CAESAR SALAD-CESAR SALAD: Blokjes gegrilde veldkip, groene blaadjes, gezoete broodcroutons, knapperig spek, parmezaanschaafsel en caesar dressing.
- CHIQUILIN DE BACHIN /COUNTRY SOUP: Gerookte anco pompoen met gekonfijte perencrème, Italiaanse Parmezaanse geraspte kaas geserveerd met Focaccia brood en Ciboulette.
- DECARÍSIMO / SEA FLAVOR: Tartaar van gerookte Chileense zalm met Patagonische garnalen, gepaneerd in kokos, Panko, honingsaus en passievrucht.
Hoofdgerecht
ADIOS NONINO / RED MEAT: Angus biefstuk met rustieke aardappelen, vergezeld van lekkere Argentijnse sauzen Chimichurry en Creole.
LO QUE VENDRA /PASTA: Huisgemaakte gebakken rotolo gevuld met ricotta en spinazie, Parmezaanse kaas gegratineerd, fileto saus en een vleugje room.
BALADA PARA UN LOCO: Kip Pamplona met een dun plakje knapperig spek, gevuld met geassorteerde noten, traditionele Mar Del Plata kaas, gesauteerde groenten, polenta en anco pompoensoep in zachte preisaus.
AMELITANGO /VEGETARISCH BORD: Peruaanse Quinoa Tabule Bovenop een Maïskorf, Gegrilde Groenten, Knapperige Linzen, Gepekelde Paarse Ui En Venkelsaus.
ESCUALO / VIS: Verse vangst van de dag geserveerd met Grilla de Groenten, Bouchon Aardappelen en Sesam Parfum.
FUGA Y MISTERIO / KINDERMENU: Huisgemaakte hamburger - van het ras Angus -, gekarameliseerde ui, sla, tomaten, bitterzoete augurk, cheddarkaas en gebakken aardappeltjes.
Dessert
- MILONGA DEL ANGEL / MASCARPONE PARFAIT: Mascarpone kaasparfait vergezeld van melkzoete saus, Knapperige chocolade en gedroogd fruit.
- LIBERTANGO /PANNA COTT: Panna Cotta van witte chocolade met passievruchtenpulp en Patagonische rode vruchten.
- VUELO AL SUR / MOUSSE TAART: Chocolademousse in marquise bodem en sinaasappelpudding met ijs.
- VERANO PORTEÑO / TIRAMISU: Klassiek Italiaans dessert - huisgemaakte vanille in intense koffielikeur en amaretto, geraspte chocolade en zachte mousse van mascarpone.
Drankjes
Trivento Golden Reserve Malbec y Golden Reserve Chardonnay wijn. Gratis water, frisdrank, bier, koffie of thee.
TANGO SHOW:
Ons Piazzolla Tango sextet, begeleid door een uitstekend ballet en de beste Argentijnse stemmen, zal elke avond een unieke show bieden: “Las Cuatro Estaciones del Tango” (Vier jaargetijden van de Tango) is gebaseerd op de traditionele liederen van Astor Piazzolla en grote Argentijnse componisten.
PRIVÉTRANSFER
Je kunt kiezen voor een privé-auto tot 4 personen (minimaal 2 personen).