Ontdek de Italiaanse culinaire hoogstandjes met een kookles in Praiano, ontworpen voor kleine groepen. Onder leiding van bekwame lokale chef-koks kun je een praktische ervaring opdoen in een charmant restaurant aan de Amalfikust met prachtig uitzicht op zee!
Neem de trappen die beginnen bij de kerk van San Gennaro naar het restaurant als je in Praiano bent of maak een kleine boottocht met onze houten boot vanuit Positano of Marina di Praia.
Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door de gastheren en koks van het restaurant. Duik in een authentieke Italiaanse ervaring terwijl je geniet van een heerlijk ontbijt met koffie en cornetto, terwijl je het bijgeleverde schort en hoedje aantrekt voordat je gaat koken.
Volg stap-voor-stap instructies en krijg toegang tot alle essentiële hulpmiddelen om een traditionele Italiaanse bruschetta te maken, onder begeleiding van onze deskundige chef-koks. Duik in de kunst van het pasta maken en maak twee varianten: ravioli met tomaat en tagliatelle met courgette en garnalen. Sluit je culinaire reis af met het bereiden van een klassieke tiramisu.
Terwijl je jezelf onderdompelt in de kookles, leggen we de momenten vast met foto's en video's om deze unieke ervaring te herinneren!
Proef onderweg de smaak van Italiaanse Prosecco en limoncello.
Na de kookles kun je genieten van een ontspannen lunch met de gerechten die je hebt bereid, terwijl je Positano, het eiland Li Galli en de rotsen van Faraglioni bewondert.
Je ontvangt recepten en deelnamecertificaten die je thuis met vrienden en familie kunt delen.
Na de lunch kun je je opfrissen en regenereren in onze beachclub tot de zon ondergaat. Houd er rekening mee dat er geen drank is inbegrepen bij de beach club.
Voor degenen die per boot arriveren: na de stranddag brengt de schipper je naar de aanlegsteiger.
*Vegetarisch voorstel beschikbaar op aanvraag.