Ga naar het Quartier Latin en ontdek het oudste cabaret van de Lichtstad, Paradis Latin. Sla de rijen voor de kaartjes over en ga meteen naar binnen, waar je een VIP-ontvangst krijgt en naar de beste plaatsen in het huis wordt begeleid.
Geniet van de pre-show ervaring terwijl je je klaarmaakt voor een driegangenmenu ontworpen door Guy Savoy, ambassadeur van het Franse fine dining en sterrenchef.
Het VIP lente/zomer menu bevat een keuze uit drie voorgerechten:
Terrine van ganzenlever, butternut-kumquat chutney en melba toast
of
Tian van zeebrasem in dunne citroengelei, groenten " bonne bouille "
of
Ombrine en avocado “kokosmelk & limoen”
Het voorgerecht wordt gevolgd door een hoofdgerecht naar keuze:
Kabeljauwfilet met basilicum, geroosterde tomaat en sauce vierge
of
Zeeduivelmedaillons in kruidenbroden, “saffraan-erwten” rijstgratin
of
De Paradis Latijns kalfsvlees Wellington
Een selectie desserts van de Franse patissier en chocolatier Pierre Hermé maakt het VIP-diner compleet:
Ouréa “Initiatie van smaken, texturen en temperaturen rond hazelnoot en yuzu”.
of
Céleste “Aardbei Rabarber Passievrucht”.
Je VIP-menu is ook inclusief een halve fles mineraalwater en een halve fles Bollinger Champagne per persoon.
Dan, na het diner, is het tijd voor de show L'Oiseau Paradis. De show, geregisseerd en gechoreografeerd door Kamel Ouali, combineert sensualiteit, poëzie, emotie en komedie. Kijk hoe dansers, zangers en acrobaten het podium betreden, ondersteund door moderne technologie, voor een onvergetelijke cabaretervaring.
Herdenk uw avond in het oudste Parijse cabaret met een gratis souvenirfoto.