Volg een halve dag kookles met een lokale chef-kok, Antonio, voor een typische ervaring in een Siciliaans huis. Leer heerlijke gerechten te bereiden en leer recepten om thuis te maken. Mogelijke gerechten zijn vis of vlees, met vegetarische opties die vooraf kunnen worden aangekondigd. Sluit je les af met een 4-gangendiner van het eten dat je hebt helpen maken, vergezeld van wijn, koffie en limoncello. Geniet van onze buitenkeukenlocatie voor een fantastische ervaring midden in de natuur.
We gebruiken alleen verse en seizoensgebonden ingrediënten om de authenticiteit te garanderen en daarom zullen de menu's die worden bereid in overeenstemming zijn met de beschikbaarheid van het seizoen en de markt. Al onze gerechten zijn gebaseerd op de meer historisch belangrijke Siciliaanse recepten, met de nadruk op pasta, verse vis/vlees, groentegerechten en verrukkelijke zoetigheden. Door de eeuwen heen is de Siciliaanse keuken sterk beïnvloed door veroveraars, koninkrijken en veel verschillende culturen (Spaans, Grieks en Arabisch), wat heeft geresulteerd in een heerlijke mix van stijlen en smaken die nergens anders in Italië te vinden zijn. Uniek, vers met krachtige smaken, het is een feit dat de Siciliaanse keuken alom bekend staat als een van de beste keukens van heel Italië.