Geniet van een onvergetelijke proefervaring met diep respect voor de traditie en eenvoud van authentieke Napolitaanse pizza met een eigentijdse twist. Proef innovatieve recepten gemaakt door professionele chef-koks met een uitstekende selectie van ingrediënten die persoonlijk zijn geselecteerd van lokale markten.
Kom aan in het restaurant en ontvang een Ferrari Trento 1902 als welkomstdrankje. Geniet van dit heerlijke Italiaanse drankje met onweerstaanbaar lichte bubbels. Proef vervolgens een aantal heerlijke gefrituurde voorgerechten, waaronder de klassieke crocchè, met gerookte buffelmozzarella, aardappelen en Pecorino Romano, baccalà (gezouten kabeljauw), die wordt gefrituurd in een beslag van rijstmeel, kleine omeletten van pasta, aardappelen, gerookte buffelmozzarella, Parmezaanse kaas of ham.
Knabbel ook op wat arancini (gebakken rijstballetjes), gevuld met arboriorijst, San Marzano DOP tomatensaus, gerookte buffelmozzarella en gekookte ham en nog veel meer. Leer hoe gefrituurd eten een integraal onderdeel is van de Napolitaanse gastronomische cultuur.
Geniet vervolgens van een pizzaproeverij van twee klassieke soorten, elk gemaakt van eenvoudige recepten maar met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Probeer een Margherita (eenvoudig gemaakt met San Marzano AOP tomaten, fior di latte kaas van Agerola, extra vierge olijfolie van Frantoio San Comaio en basilicum). Proef ook de Cosacca pizza (gemaakt met tomaten van Corbara, pecorino kaas van Bagnoli, extra vergine olijfolie en basilicum).
Tot slot kun je kiezen uit het à la carte menu waar je kunt genieten van je favoriete of nieuwe ingrediënten in speciale en innovatieve voorstellen. Dit deel van de proeverij wordt begeleid door een selectie van twee verschillende wijnen uit de regio Campanië met advies van de uitvoerende wijnkelner.