expedia
Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 1 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 3 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine

Manarola: Pesto maken met proeverij en wijn

Van Arbaspaa Tour Organizer
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 73 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 1 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Leer het bereidingsproces van de beroemde pestosaus
  • Proef een handgemaakte Focaccia
  • Geniet van een glas van de beste Cinque Terre wijn
  • Geniet van de magie van de Ligurische smaken

Locatie van activiteit

    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy

Beschikbaarheid controleren


Manarola: Pesto maken met proeverij en wijn
  • De activiteit duurt 1 uur1 u.1 u.
  • Engels
Starttijd: 11.00 uur
Prijsdetails
€ 73,00 x 1 volwassene€ 73,00

Totaal
De prijs is € 73,00
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenPesto cursus met vijzel
  • InbegrepenInbegrepen Pesto proeven met focaccia
  • InbegrepenInbegrepen Een glas Cinque Terre witte wijn
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenHaal-en-brengservice

Belangrijke info voor je boekt

  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kan verwachten

De chef-kok Yvonne heet je welkom en geeft je een schort, laat je alle ingrediënten op tafel zien en ook een paar demonstratiefoto's.
Als je klaar bent leert ze je hoe je de traditionele pestosaus maakt, met behulp van de vijzel en de stamper en dan is het eindelijk jouw beurt! Je begint de ingrediënten geleidelijk in de vijzel te doen en ze te hanteren, terwijl de chef vertelt over de geschiedenis en de oorsprong van een van de beroemdste sauzen ter wereld.
Zodra de basilicum zaailingen kaal zijn is de pesto klaar! Je kunt nu je eigen werk proeven met de focaccia die de chef met de hand heeft gemaakt, samen met een glas Cinque Terre wijn.
Neem de tijd om te ontspannen en geniet van de magie van de Ligurische smaken.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy