In deze intieme klas van slechts 10 gasten leer je hoe je seizoensgerechten uit Maggie's Receptenboeken kookt onder leiding van Maggie's team op de Boerderij. Deze kookervaring duurt een paar uur en wordt gevolgd door een lunch. Je hoort alles over hoe Maggie en Colin de Pheasant Farm zijn begonnen, de evolutie van het landgoed en de geschiedenis van The Cook and the Chef.
Tijdens deze kookschool leer je over het menu door middel van een demonstratie, voordat je je schort aantrekt om een van de gangen te koken die je vervolgens deelt aan de lange tafel lunch met de andere deelnemers.
Maggie is zelf kok en ze is er trots op dat ze gerechten op tafel brengt met ingrediënten van het seizoen, met makkelijk te volgen recepten en ze heeft elk van de medewerkers van de kookschool getraind in het maken van een menu waarmee je thuis indruk maakt op je gasten tijdens de volgende uitgebreide lunch.
Deze kookscholen zijn het begin van een leuk dagje uit in de Barossa Valley.
Inclusief:
• 2,5 uur durende kookschool onder leiding van het team van Maggie Beer, gevolgd door de uitgebreide lunch
• Kookdemonstratie terwijl je geniet van een glas uit ons assortiment.
• Met receptkaarten om mee naar huis te nemen
• Hands on kookschool,
• Gedeelde lunch aan een lange tafel, genietend van de gerechten die ieder van jullie heeft bereid.
Extra dranken verkrijgbaar bij aankoop van de lunch