GASTRONOMISCH DINER:
Starters
- Capresse Salade met Prusciutto: Gekonfijte tomaten, buffelmozzarella bocconcini, basilicumcoulis en prosciutto.
- Gegrilde aubergine: Met komkommer, kerstomaatjes, koriander, tahine, zwarte olijven en balsamico.
- Hummus & miso: Met verschillende slasoorten, olijven en citroen.
- Onze Argentijnse pasteitjes “Empanadas”.
- Gekruid handgesneden vlees: Gestoofd lamsvlees.
- Soep van de dag: Knapperig brood, zelfgemaakte ricotta en parmezaan.
- Groentesoep: Met courgette, wortel, bleekselderij, pompoen, spinazie, maïs en croutons.
Hoofdgerechten
- Traditionele entrecote 350gr: Klassieke argentijnse snit met chimichurri & criolla sauzen.
- Rundersteak: Met vleessaus.
- Gepaneerde varkenshaas.
- Milanesse.
- Gerookte Varkensschouder zonder been.
- Vangst van de dag: Met aardappelpuree, verse spinazie en kappertjes.
- Gnocchi Soufle au Gratin: Spinazie en Ricotta Ravioli, Huisgemaakte Tagliatelle.
Nagerechten
- Huisgemaakte Custard: Vanille vla geserveerd met Dulce de Leche Jersey (Argentijnse melkkaramel) en Slagroom.
- Warme Pannenkoek: met Dulce de Leche (Argentijnse melkkaramel) en ijs.
- Ijs Sundae: Room met bramen, bosbessen, zuidelijke rode bes en geplette meringue.
- Peren in Malbec: Gekookt in Malbec rode wijn met vanille-ijs.
Drankjes
- Wijn Malbec en Chardonnay.
- Frisdrank.
- Water.
- Koffie / Thee.
TANGO & FOLKLORE SHOW
Het grote orkest van Juan D'Arienzo en een kwintet. Twee tango-zangers, vijf dansparen, muziek uit de Altiplano en een folkloristisch ballet met een show van boleadoras. 32 artiesten op het podium.