Doe mee aan een kookervaring en leer van begin tot eind hoe je een traditionele maaltijd uit de Afrikaanse keuken bereidt.
De gastheer geeft je ook uitleg over de geschiedenis van de Afrikaanse keuken, de ingrediënten en hoe de recepten zich in de loop der tijd hebben ontwikkeld en van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Je wordt verwelkomd met een verscheidenheid aan Afrikaanse drankjes en smakelijke Afrikaanse voorgerechten.
Op deze dag leer je hoe je Sadza (gemalen meelgries), vlezige runderbotten gemengd met groene groenten, kipstoofpot, chakalaka en suikerbonen moet koken. We hebben ook veganistische en vegetarische opties. Dit zijn de best verkochte gerechten bij Pahari African Restaurant, geliefd bij velen.
Iedereen krijgt de kans om een bijdrage te leveren. Daarna gaan we gezamenlijk van de maaltijd genieten, zoals dat gebruikelijk is in een Afrikaans huis.
De ervaring wordt afgesloten met een Afrikaanse warme drank (thee of koffie).
Geniet privé van je maaltijd met familie, vrienden, collega's en reizigers van over de hele wereld in een vredige omgeving en ervaar de Afrikaanse gastvrijheid op zijn best. Wees bereid om je handen vuil te maken terwijl we je stap voor stap laten zien hoe je een van de beste authentieke maaltijden uit de Afrikaanse keuken bereidt.
Je kunt ook een eenvoudig te volgen recept aanvragen, zodat je de kookervaring in je eigen keuken kunt nabootsen.
Deze ervaring vindt plaats in een aparte ruimte naast het Pahari African Restaurant.