expedia
Cusco: Bean to Bar Chocolate Workshop
Picture 5 for Activity Cusco: Bean to Bar Chocolate Workshop
Picture 6 for Activity Cusco: Bean to Bar Chocolate Workshop
Picture 4 for Activity Cusco: Bean to Bar Chocolate Workshop
Picture 3 for Activity Cusco: Bean to Bar Chocolate Workshop

Cusco: Van boon tot reep chocoladeworkshop

Van ChocoMuseo
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 30 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 2 u.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
  • Meerdere talen
Overzicht
  • Stroop je mouwen op en ga aan de slag met vier essentiële stappen van chocolade maken
  • Personaliseer je chocoladerepen tijdens een workshop in Cusco
  • Probeer drankjes zoals de Maya's en de conquistadores dat vroeger deden
  • Geniet van heerlijke warme chocolademelk met ingrediënten naar keuze
  • Vertrek met een tas vol handgemaakte bonbons, klaar om van te smullen of om te delen

Locatie van activiteit

    • Cusco
    • Cusco, Cuzco, Peru

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Plaza Regocijo, Cusco 08000, Peru | ChocoMuseo is on the corner of Plaza Regocijo. Look for the green and orange flags hanging from our balconies.
    • Cusco, Cuzco, Peru

Beschikbaarheid controleren


Cusco: Van boon tot reep chocoladeworkshop
  • De activiteit duurt 2 uur2 u.2 u.
  • Engels
Prijsdetails
€ 29,95 x 1 volwassene€ 29,95

Totaal
De prijs is € 29,95
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenChocoladeworkshop
  • InbegrepenInbegrepen Instructeur
  • InbegrepenInbegrepen Alle materialen om je eigen chocolade te maken
  • InbegrepenInbegrepen 100-150g chocolade om mee naar huis te nemen
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenVervoer

Belangrijke info voor je boekt

  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kan verwachten

Leer je eigen chocolade maken in een interactieve chocoladeworkshop en museum in Cusco. Begrijp de geschiedenis achter de beroemde cacaobonen, en waarom Cusco de beste chocolade ter wereld maakt.

Ontdek het chocoladeproces van boon tot reep. Ontdek onder begeleiding van instructeurs vier essentiële stappen, waaronder het roosteren van cacaobonen, het verwijderen van de cacaoschil, het malen van cacaonibs op een metate met een mano (op dezelfde manier als de Azteken deden) en het raffineren van cacaopasta in een melangeur.

Maak vervolgens heerlijke warme chocolademelk en je eigen chocoladereep, met ingrediënten naar keuze. Neem al je handgemaakte chocolaatjes mee naar huis, tenzij je ze natuurlijk al hebt opgegeten.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Cusco
    • Cusco, Cuzco, Peru

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLE
    • Plaza Regocijo, Cusco 08000, Peru | ChocoMuseo is on the corner of Plaza Regocijo. Look for the green and orange flags hanging from our balconies.
    • Cusco, Cuzco, Peru