GASTRONOMISCH DINER:
Binnenkomen:
- Gravlax van roze zalm op cous cous gehydrateerd in citrusvruchten met tomaat, olijven en tapenale saus.
- Noordelijke ¨humita¨ met pittige saus.
- Gebakken “empanadas criollas” gevuld met gehakt.
- Gerookt hert, briekaas met tomatenjam en groenbladige mesclum.
- Inktviscarpaccio met huisgemaakte mayonaise, olijfolie en paprika met groene salade.
Hoofdgerechten:
- Angus steak (Bife de Chorizo) met rosti aardappelen en groen boeket.
- Gestoofd varkensvlees (slow cooking) met cointreaus en gegrilde groenten.
- Lendemedaillon met gegrilde groenten, gekarameliseerde uien, gesauteerde kerstomaatjes en malbec reductie.
- Roze zalm met groenten en gember gesauteerd in zijn saus en gekonfijte kerstomaatjes.
- Pompoen, blauwe kaas en noten spinazie ravioli met een saus van groenten en verse olijven saus.
Nagerechten:
- Chocolademousse met bessen.
- Pavlova met slagroom en bessen.
- ¨Tocinillo del cielo¨ met riethoning en room.
- Camembertkaas vergezeld van vijgen op siroop, sinaasappelmarmelade en wortelen met kastanjes, geroosterde amandelen en riethoning.
Drankjes:
- Angelica Zapata Cabernet Sauvignon wijn.
- Angelica Zapata Chardonnay wijn.
- DV Nature mousserende wijn.
- Mineraalwater.
- Frisdrank.
- Bier.
TANGO SHOW:
Met een serie van 350 speciaal geselecteerde foto's op de muren, een podiumbox waar op een bepaald moment van de dag een grote bandoneon live te horen is en een gematigde en elegante decoratie, zal het de sfeer en de omgeving van de 20e eeuw voor de bezoekers recreëren.
PRIVÉ TRANSFER:
Je kunt kiezen voor een privé-auto tot 4 personen (minimaal 2 personen).