Onze gasten worden verwelkomd in een ruimte omringd door tuinen waar ze kunnen ontspannen terwijl ze genieten van onze koffie voor fijnproevers.
Om het koffieteeltproces te begrijpen, is er geen betere manier om onze zaailingen te bezoeken, waar de ervaring begint, begeleid door de experts, met een benadering van het zaadje waaruit het hele proces ontstaat, gevolgd door een rondleiding door de verschillende stadia.
Ken ook de gebruikelijke praktijken en technieken om plagen en ziekten in duurzame koffieplantages te bestrijden.
De tour gaat verder naar onze koffiebranderij, waar je leert over de kenmerken waar een deskundige proever op let bij het kiezen van de perfecte graankorrel om te roosteren; je deelt met onze gidsen de ervaring van het branden van een koffiemonster, en je zult direct de veranderingen waarnemen die de koffieboon ondergaat tijdens dit proces.
Eenmaal comfortabel gezeten in ons amfitheater kunnen bezoekers genieten van een demonstratie cupping. Dit deel van het bezoek bevestigt onze passie voor koffie en het zorgvuldige proces dat bij elke stap komt kijken om een drankje van gastronomische kwaliteit te maken.
Laat je op een onderhoudende manier meevoeren naar de verschillende gebieden van het land die de beste koffie van Costa Rica produceren.
Na een complete rondleiding van de plantage naar je kopje, is er geen betere manier om het bezoek af te sluiten. Natuurlijk, met een goede kop koffie voor fijnproevers en onze variëteit
Van chocolaatjes!
Je leert bij ons alle geheimen die schuilgaan achter een kopje koffie op een zeer onderhoudende en andere manier, we zijn er zeker van dat je een ervaring zult beleven die je wilt delen met vrienden en familie.
Je kunt het niet missen!