expedia
Authentic Basque Cooking Class in San Sebastian
Authentic Basque Cooking Class in San Sebastian
Authentic Basque Cooking Class in San Sebastian
Authentic Basque Cooking Class in San Sebastian
Authentic Basque Cooking Class in San Sebastian

Authentieke Baskische kookles in San Sebastian

Van Devour Tours
Gratis annulering mogelijk
De prijs is € 125 per volwassene
Wat is inbegrepen?
  • Gratis annulering mogelijk
  • 2 u. 30 min.
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
Overzicht
  • Maak en eet 4 traditionele Baskische recepten.
  • Ontdek tips & trucs die van jou een betere kok maken.
  • Kook en eet in een kleine groep van slechts 10 personen.
  • Stap in een echt werkende keuken van een plaatselijk restaurant.
  • Leer van een deskundige chef-kok en een deskundige gids.

Locatie van activiteit

  • San Sebastian
    • Lersundi Plazatxoa, 1,
    • Donostia-San Sebastian, Basque Country, Spain & Canary Islands

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • San Sebastian
    • Lersundi Plazatxoa, 1,
    • Donostia-San Sebastian, Basque Country, Spain & Canary Islands

Beschikbaarheid controleren


Authentieke Baskische kookles in San Sebastian
  • De activiteit duurt 2 uur en 30 minuten2 u. 30 min.2 u. 30 min.
  • Engels
  • Eten en drinken
Taalopties: Engels
Starttijd: 17.00 uur
Prijsdetails
€ 125,10 x 1 volwassene€ 125,10

Totaal
De prijs is € 125,10
tot di. 19 nov.
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepenBaskische kookles met deskundige gids
  • InbegrepenInbegrepenTwee gastheren (een lokale gids en een professionele kok)
  • InbegrepenInbegrepenVier gerechten met bijpassende dranken (volledige maaltijd)
  • InbegrepenInbegrepenRecepten om mee naar huis te nemen
  • InbegrepenInbegrepenSchort om mee naar huis te nemen
  • InbegrepenInbegrepenKleine groep van 10 personen of minder
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenHaal-en-brengservice van en naar je hotel
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepenFooien

Belangrijke info voor je boekt

  • Vanwege de aard van deze tour is deze helaas niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel of kinderwagen.
  • Deze tour is geschikt voor: Pescatariers, Gluttenvrij (geen coeliakie), Niet-alcoholische opties & Zwangere vrouwen, echter. Niet aanbevolen voor vegetariërs, veganisten of kosjere mensen.
  • Dit evenement vindt plaats in de oude stad, een voetgangersgebied. Alleen te voet bereikbaar. We hebben een afgesloten ruimte waar je je spullen kunt achterlaten. De hele ervaring zal staand zijn.
  • Deze tour is niet geschikt voor kinderen.
  • Deze tour omvat een volledige maaltijd.
  • De rondleiding is in het Engels.
  • Dit is een wandeling. Gasten moeten zonder problemen in een gematigd tempo kunnen lopen.
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kan verwachten

Sluit je aan bij je gids en een kleine groep andere fijnproevers in de Oude Stad en ga vervolgens naar een historisch familierestaurant dat zijn keuken exclusief voor je groep heeft opengesteld. Daar ontmoet je een professionele kok die je leert hoe je vier topgerechten uit de Baskische keuken maakt. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, de tips en technieken die je leert zijn gemakkelijk te volgen en toe te passen.

De komende tweeënhalf uur maak je een aantal van de beroemdste gerechten van Baskenland, waaronder aardappelomelet, kabeljauw in pil pil-saus, een verrukkelijke steak met rode piquillo pepers en de iconische gebrande kaastaart. Terwijl de chef-kok je door de technieken leidt om elk gerecht te maken, vertelt je gids de verhalen en culturele betekenis achter de recepten, waardoor elke hap nog gedenkwaardiger wordt.

Natuurlijk heb je ook tijd om te genieten van de gerechten die je hebt bereid. Elk wordt gecombineerd met een speciaal gekozen drankje: Baskische cider (die je leert schenken), rode en witte wijn en appelcider met ijs (een speciale gefermenteerde drank gemaakt met de natuurlijke sappen van bevroren appels). Als het tijd is om te vertrekken, neem dan kopieën van de recepten en je schort mee naar huis zodat je deze traditionele Baskische gerechten in je eigen keuken kunt bereiden.

Locatie

Locatie van activiteit

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESSan Sebastian
    • Lersundi Plazatxoa, 1,
    • Donostia-San Sebastian, Basque Country, Spain & Canary Islands

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

  • PEOPLEPEOPLESan Sebastian
    • Lersundi Plazatxoa, 1,
    • Donostia-San Sebastian, Basque Country, Spain & Canary Islands